domingo, 3 de mayo de 2020

TIPUS D'ORDINADOR

Tablet: Les tablets s’utilitzen normalment com entreteniment, pots ser per els mes grans o per els mes petits .La tablet es facil de transportar d’un lloc a altre ,una tablet corrent és barat pero una tablet potent és bastant cara .

Ordinador portàtil :Ordinador personal de pes i grandària tan reduïts que es pot portar còmodament d'un costat a un altre, com si fos un maletí; una bateria incorporada li permet certa autonomia de funcionament.I son bastant cars.






Smartphone:Telèfon mòbil amb pantalla tàctil, que permet l'usuari connectar-se a Internet, gestionar comptes de correu electrònic i instal·lar altres aplicacions i recursos a manera de petit computador.Cada vegada son mes cars .Facil de transladar.

Smart tv:Un Smart TV és un televisor que es caracteritza per la possibilitat d'aconseguir una connexió sense fils a una xarxa, com així mateix per la possibilitat de tenir aplicacions instal·lades. D'aquesta manera, els televisors intel·ligents habiliten la possibilitat de visualitzar el contingut que es troba disponible a Internet.Son molt cares i no es pot transportar d’un lloc a altre..

No hay comentarios:

Publicar un comentario